Nu terug te beluisteren: Headbangers Mania in gesprek met Vlaardingse trashmetalband Usurper
26-06-2019 om 16:11 uur | Headbangers Mania | Yaël Pol

Afgelopen dinsdagavond 25 juni waren Patrick Harreman en Boudewijn Molendijk van de Vlaardingse trashmetalband Usurper te gast bij Headbangers Mania. Het werd een bijzondere uitzending waarin werd teruggeblikt op de begindagen van de band, het verloop van hun carrière en hun toekomstplannen. De uitzending is helemaal terug te beluisteren via de 'Radio gemist' pagina van Omroep Vlaardingen > https://www.omroepvlaardingen.nl/radio-gemist/2019/06/25/play/22/ . Op de hoogte blijven van Headbangers Mania? Volg de Facebookpagina voor regelmatige updates, concerttips en nog veel meer > https://www.facebook.com/HeadbangersManiaRadio/ 

Headbangers Mania is het nieuwe, maandelijkse radioprogramma van Omroep Vlaardingen voor metal, punk en hard rock. Iedere dinsdag in de even weken schotelt Yaël Pol je van 22.00 tot 23.00 uur het beste uit de verschillende harde muziekgenres voor.

 

Van old school death metal tot oerpunk en van hard rock tot trash metal - lokaal talent en internationale grootheden - je hoort het allemaal!

 

Daarnaast word je op de hoogte gebracht van de laatste nieuwtjes en aankomende concerten uit de metal- en rockwereld.

 

Ken jij een toffe band die aandacht verdient of heb je een luistertip? Neem dan gerust contact op via de Facebookpagina of via de berichtenbox - nieuwe muziek is altijd welkom!