Headbanger Mania show #4 | Win kaarten voor Submit Fest! | dinsdag 14 mei 2019
14-05-2019 om 17:00 uur | Headbangers Mania | Yaël Pol

Vanavond hoor je de eerste reguliere uitzending van Headbangers Mania bij Omroep Vlaardingen! Net als vorige uitzendingen kan je weer een goed gevuld programma verwachten:

 

- We ontvangen Monica, Jessica & Pushpa. Deze dames zijn de organisatoren van het toffe Submit Fest. We gaan praten over de aankomende (derde) editie die op 25 mei a.s. zal plaats vinden in Baroeg Rotterdam.

- We geven twee vrijkaarten weg voor Submit Fest! (zie de winactie voor meer info)

- Toffe metal & rock concerttips in de concertagenda 

- De laatste nieuwtjes uit de metal en rockscene 
- En natuurlijk een dosis stevige muziek van o.a. Testament, Hacktivist, Mayhem en Spoil Engine.

 

De dames van Submit Fest zijn ook tussen 21.00 en 22.00 uur te gast bij Polshoogte. Dus mocht je het leuk vinden, dan kan je altijd eerder intunen.

 

Headbangers Mania is tussen 22.00 en 23.00 uur live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live of 107.8FM.

Brute gitaarriffs, snelle drums en diepe grunts. Je hoort het allemaal bij Headbangers Mania! Iedere dinsdag in de even weken presenteert Yaël Pol, samen met Tugay Filiz & Richard Vader, de tweewekelijkse metal radioshow bij Omroep Vlaardingen. Van old school death metal tot oerpunk en van thrash tot symfonische metal - lokaal talent, underground goden en internationale grootheden - we draaien het allemaal!

 

Tijdens de uitzending spreken we met artiesten uit de BENELUX en daarbuiten, brengen we je op de hoogte van het laatste nieuws uit de scene en nemen we de antwoorden van luisteraars op de vraag van de week door.

 

Ken jij een toffe band die aandacht verdient of heb je een luistertip? Neem dan gerust contact op via de Facebookpagina of via de berichtenbox - nieuwe muziek is altijd welkom!


Meeluisteren/kijken kan van 22.00 tot 23.00 uur via www.omroepvlaardingen.nl/live en via de ether in de regio van Rotterdam op 107.8FM.