Organisatie Submit Fest te gast bij Polshoogte | uitzending 178 | dinsdag 14 mei 2019
14-05-2019 om 16:01 uur | Polshoogte | Yaël Pol

Het is weer die dag van de week! Polshoogte zal vanavond jouw radio weer voorzien van gezelligheid en lekkere alternatieve muziek. Op de playlist staan o.a. Linkin Park, CHVRCHES, ghost//signals en The New Roses.

 

In het tweede uur schuiven de organisatoren van Submit Fest, Jessica, Monica & Pushpa, aan in de studio. Zij komen vertellen over de derde editie van hun minifestival dat op 25 mei a.s. zal plaats vinden in Baroeg Rotterdam. Genoeg redenen om mee te luisteren dus! 

 

Polshoogte is tussen 20.00 en 22.00 uur live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en 107.8FM!

Polshoogte is het alternatieve pop & rockprogramma van Omroep Vlaardingen! Iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur serveert Yaël Pol de lekkerste muziek die je (bijna) nooit op de radio hoort.

 

Van electropop tot hard rock en van opkomende artiesten tot oude en vergeten successen, het passeert allemaal de revue! Tijdens de show komen vaste onderdelen voorbij zoals ‘Movie Talk’, de ‘Dobbelplaat’ en een ‘Lekker Lang Liedje’. Zo nu en dan schuift ook Lianne Groeneweg aan als sidekick en presenteert ze haar ‘K-Pop Momentje’. En iedere maand krijgen luisteraars een ‘Drentse Les’ van Leon Moorman.

 

Klinkt goed hé? Luister vooral een keertje mee op dinsdagavond en like de Facebook-pagina!

 


Zin in om een keertje mee te luisteren/kijken? Polshoogte is iedere dinsdag live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether in de regio van Rotterdam op 107.8FM.