Polshoogte uitzending #177 | dinsdag 07-05-2019
07-05-2019 om 15:34 uur | Polshoogte | Yaël Pol

Na een weekje afwezigheid is Polshoogte vanavond weer te horen op de Vlaardingse ether. Lijanne is terug van vakantie en zal daar wat over vertellen. Ook Yaël heeft weer genoeg te bespreken en als kers op de taart gaan we ook even bellen met Lianne om bij te praten! 

 

Voor de verandering zijn er vanavond geen gasten in de studio en kan je dus vooral veel alternatieve muziek verwachten. Op de playlist staan o.a. Jason Waterfalls, Drab Majesty, Sally Dige, Young Guns en Cypress Hill. Wij hebben er weer zin in! Luister je ook mee? 

 

Polshoogte is van 20.00 tot 22.00 uur live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en 107.8FM!

Polshoogte is het alternatieve pop & rockprogramma van Omroep Vlaardingen! Iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur serveert Yaël Pol de lekkerste muziek die je (bijna) nooit op de radio hoort.

 

Van electropop tot hard rock en van opkomende artiesten tot oude en vergeten successen, het passeert allemaal de revue! Tijdens de show komen vaste onderdelen voorbij zoals ‘Movie Talk’, de ‘Dobbelplaat’ en een ‘Lekker Lang Liedje’. Zo nu en dan schuift ook Lianne Groeneweg aan als sidekick en presenteert ze haar ‘K-Pop Momentje’. En iedere maand krijgen luisteraars een ‘Drentse Les’ van Leon Moorman.

 

Klinkt goed hé? Luister vooral een keertje mee op dinsdagavond en like de Facebook-pagina!

 


Zin in om een keertje mee te luisteren/kijken? Polshoogte is iedere dinsdag live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether in de regio van Rotterdam op 107.8FM.