Derde uitzending van Headbangers Mania | dinsdag 23-04-2019
23-04-2019 om 17:15 uur | Headbangers Mania | Yaël Pol

Vanavond is tussen 22.00 en 23.00 uur de derde en tevens laatste proefuitzending van Headbangers Mania live te horen! Ook deze keer is de uitzending gevuld met toffe items. Wat kan je verwachten? 

 

- Een interview met de Belgische Female Fronted Melodic Metalband Hitherside.
- Toffe metal & rock concerttips in de concertagenda.
- De laatste nieuwtjes uit de metal en rockscene.
- Een uitgebreide uitleg over de plannen die ik heb voor het programma.
- En natuurlijk een fijne mix van harde muziek van o.a. Entombed, Amaranthe, Thanatos en Cannibal Corpse! 

 

Dus ben jij liefhebber van deze harde muziekgenres of ben je nieuwsgierig naar de muziek? Tune dan tussen 22.00 en 23.00 uur in via www.omroepvlaardingen.nl/live of 107.8FM!


Wil je op de hoogte blijven van Headbangers Mania? Like dan ook de Facebookpagina > www.facebook.com/HeadbangerManiaRadio/

Brute gitaarriffs, snelle drums en diepe grunts. Je hoort het allemaal bij Headbangers Mania! Iedere dinsdag in de even weken presenteert Yaël Pol, samen met Tugay Filiz & Richard Vader, de tweewekelijkse metal radioshow bij Omroep Vlaardingen. Van old school death metal tot oerpunk en van thrash tot symfonische metal - lokaal talent, underground goden en internationale grootheden - we draaien het allemaal!

 

Tijdens de uitzending spreken we met artiesten uit de BENELUX en daarbuiten, brengen we je op de hoogte van het laatste nieuws uit de scene en nemen we de antwoorden van luisteraars op de vraag van de week door.

 

Ken jij een toffe band die aandacht verdient of heb je een luistertip? Neem dan gerust contact op via de Facebookpagina of via de berichtenbox - nieuwe muziek is altijd welkom!


Meeluisteren/kijken kan van 22.00 tot 23.00 uur via www.omroepvlaardingen.nl/live en via de ether in de regio van Rotterdam op 107.8FM.