Derde uitzending van Headbangers Mania | dinsdag 23-04-2019
23-04-2019 om 17:15 uur | Headbangers Mania | Yaël Pol

Vanavond is tussen 22.00 en 23.00 uur de derde en tevens laatste proefuitzending van Headbangers Mania live te horen! Ook deze keer is de uitzending gevuld met toffe items. Wat kan je verwachten? 

 

- Een interview met de Belgische Female Fronted Melodic Metalband Hitherside.
- Toffe metal & rock concerttips in de concertagenda.
- De laatste nieuwtjes uit de metal en rockscene.
- Een uitgebreide uitleg over de plannen die ik heb voor het programma.
- En natuurlijk een fijne mix van harde muziek van o.a. Entombed, Amaranthe, Thanatos en Cannibal Corpse! 

 

Dus ben jij liefhebber van deze harde muziekgenres of ben je nieuwsgierig naar de muziek? Tune dan tussen 22.00 en 23.00 uur in via www.omroepvlaardingen.nl/live of 107.8FM!


Wil je op de hoogte blijven van Headbangers Mania? Like dan ook de Facebookpagina > www.facebook.com/HeadbangerManiaRadio/

Headbangers Mania is het nieuwe, maandelijkse radioprogramma van Omroep Vlaardingen voor metal, punk en hard rock. Iedere dinsdag in de even weken schotelt Yaël Pol je van 22.00 tot 23.00 uur het beste uit de verschillende harde muziekgenres voor.

 

Van old school death metal tot oerpunk en van hard rock tot trash metal - lokaal talent en internationale grootheden - je hoort het allemaal!

 

Daarnaast word je op de hoogte gebracht van de laatste nieuwtjes en aankomende concerten uit de metal- en rockwereld.

 

Ken jij een toffe band die aandacht verdient of heb je een luistertip? Neem dan gerust contact op via de Facebookpagina of via de berichtenbox - nieuwe muziek is altijd welkom!