Een ode aan de gitaarhelden in Polshoogte met Leo Kattestaart en Corvin Silvester | dinsdag 23 april
23-04-2019 om 15:06 uur | Polshoogte | Yaël Pol

It's that time of the week again! Vanavond brengt Yaël in Polshoogte een eerbetoon aan zijn gitaarhelden. Dit doet hij samen met zijn radiocollega Leo Kattestaart (bekend van For The Sake Of The Song en Country Behind The Dykes) en Vlaardings gitaarvirtuoos Corvin Silvester. Corvin is momenteel op tour met zijn band Copperhead County en zal daar alles over vertellen en zelfs enkele liedjes live spelen.

 

Daarnaast gaat Yaël bellen met gemeenteraadslid Robin Bongers om hem wat vragen te stellen over zijn trouwerij, die op 2 juni zal plaats vinden in theater De Kleine Komedie. 

 

Op de playlist staan o.a. Lynyrd skynyrd, J.J. Cale, Eric Clapton, The Allman Brothers Band en Heart. Genoeg redenen om mee te luisteren! 

 

Polshoogte is tussen 20.00 en 22.00 uur live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en 107.8FM!

Polshoogte is het alternatieve pop & rockprogramma van Omroep Vlaardingen! Iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur serveert Yaël Pol de lekkerste muziek die je (bijna) nooit op de radio hoort.

 

Van electropop tot hard rock en van opkomende artiesten tot oude en vergeten successen, het passeert allemaal de revue! Tijdens de show komen vaste onderdelen voorbij zoals ‘Movie Talk’, de ‘Dobbelplaat’ en een ‘Lekker Lang Liedje’. Zo nu en dan schuift ook Lianne Groeneweg aan als sidekick en presenteert ze haar ‘K-Pop Momentje’. En iedere maand krijgen luisteraars een ‘Drentse Les’ van Leon Moorman.

 

Klinkt goed hé? Luister vooral een keertje mee op dinsdagavond en like de Facebook-pagina!

 


Zin in om een keertje mee te luisteren/kijken? Polshoogte is iedere dinsdag live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether in de regio van Rotterdam op 107.8FM.