Theater Koningshof directeur Wim Staessens over nieuw theaterprogramma in Polshoogte | dinsdag 16 april 2019
16-04-2019 om 15:17 uur | Polshoogte | Yaël Pol

Vanavond is Polshoogte weer te horen bij Omroep Vlaardingen. Lijanne is komende weken lekker op vakantie en daarom heeft Yaël gezellige gasten geregeld. Zo ontvangt hij vanavond Theater Koningshof directeur Wim Staessens, met wie hij uitgebreid zal praten over het nieuwe programma van het Maassluise theater. Ook  zullen er liedjes gedraaid worden van artiesten die in het nieuwe seizoen te zien zijn. 

 

Yaël zal vergezeld worden door Kroepoekfabriek vrijwilliger Erwin Keur, die zijn muzieksmaak zal los laten op de Vlaardingse ether. Je kan muziek verwachten van o.a. Veldhuis & Kemper, Scrum, Frank Ocean en Linkin Park. 

 

Polshoogte is van 20.00 tot 22.00 uur live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en 107.8FM!

Polshoogte is het alternatieve pop & rockprogramma van Omroep Vlaardingen! Iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur serveert Yaël Pol de lekkerste muziek die je (bijna) nooit op de radio hoort.

 

Van electropop tot hard rock en van opkomende artiesten tot oude en vergeten successen, het passeert allemaal de revue! Tijdens de show komen vaste onderdelen voorbij zoals ‘Movie Talk’, de ‘Dobbelplaat’ en een ‘Lekker Lang Liedje’. Zo nu en dan schuift ook Lianne Groeneweg aan als sidekick en presenteert ze haar ‘K-Pop Momentje’. En iedere maand krijgen luisteraars een ‘Drentse Les’ van Leon Moorman.

 

Klinkt goed hé? Luister vooral een keertje mee op dinsdagavond en like de Facebook-pagina!

 


Zin in om een keertje mee te luisteren/kijken? Polshoogte is iedere dinsdag live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether in de regio van Rotterdam op 107.8FM.