Roos kan het 'ineens' niet meer aan - Dicks in Space
31-03-2019 om 11:52 uur | Dicks in Space | Tjerk van der Ende

Vanavond een nieuwe Dicks in Space, het satirische en absurdistische radioprogramma op Omroep Vlaardingen.

De politiek was weer volop aan zet. Roos Wijbrands kan het raadswerk 'ineens' niet meer aan... Ze zegt zelf dat de negatieve sfeer de oorzaak daarvan is, maar wij weten beter.

 

Trolletje Koen Kegel was ook niet bepaald handig, en Rita Young vierde een groots feest. Michael Jackson bleek toch echt de kinderliefhebber te zijn die we dachten en het karakter Liesje moet het Liesveld gaan redden.

 

Dicks in Space, elke laatste zondag van de maand van 22.00 tot 23.00 uur op Omroep Vlaardingen.

Dicks in Space wordt elke laatste zondag van de maand uitgezonden op Omroep Vlaardingen.

 

Het programma wordt vanaf het prille begin gemaakt door een vast team. Tjerk van der Ende, Hidde van der Ende, Allard van der Hoek, Jorris Lemson, Jurriaan Lankhuijzen, Siebe van der Ende en Ester Janssen bespreken het lokale en landelijke nieuws aan de hand van sketches, typetjes en liedjes. Daarnaast is er genoeg ruimte voor absurde items.

 

Met name de lokale politiek is niet meer veilig. In het verleden bleek al dat menig raadslid geschikt is voor een persiflage.

 

Maar vergeet de gekkigheid niet, de totale verwarring, de bijzondere plotwendingen, de krankzinnige commercials, de geniale liedjes, de tenenkrommende situaties, de wonderlijke typetjes...