De tweede uitzending van Headbangers Mania | dinsdag 26-03-2019
26-03-2019 om 10:59 uur | Headbangers Mania | Yaël Pol

Vanavond hoor je tussen 22.00 en 23.00 uur de tweede uitzending van Headbangers Mania - het radioprogramma voor metal, punk en hard rock!  En ook deze keer staat er veel moois op het programma: 

 

- Een interview met Els Prins van de Eindhovense death metalband Sisters Of Suffocation.
- Een paar goeie metal & rock concerttips in de concertagenda.
- De laatste nieuwtjes uit de metal en rockscene.
- En natuurlijk een flinke dosis harde muziek van o.a. Death, Parkway Drive, Our Hate en The Birthday Massacre! 

 

Dus ben jij liefhebber van deze harde muziekgenres of ben je nieuwsgierig naar de muziek? Tune dan tussen 22.00 en 23.00 uur in via www.omroepvlaardingen.nl/live of 107.8FM!
Wil je op de hoogte blijven van Headbangers Mania? Like dan ook de Facebookpagina > www.facebook.com/HeadbangerManiaRadio/

Headbangers Mania is het nieuwe, maandelijkse radioprogramma van Omroep Vlaardingen voor metal, punk en hard rock. Iedere dinsdag in de even weken schotelt Yaël Pol je van 22.00 tot 23.00 uur het beste uit de verschillende harde muziekgenres voor.

 

Van old school death metal tot oerpunk en van hard rock tot trash metal - lokaal talent en internationale grootheden - je hoort het allemaal!

 

Daarnaast word je op de hoogte gebracht van de laatste nieuwtjes en aankomende concerten uit de metal- en rockwereld.

 

Ken jij een toffe band die aandacht verdient of heb je een luistertip? Neem dan gerust contact op via de Facebookpagina of via de berichtenbox - nieuwe muziek is altijd welkom!