Teruglezen: informatie over al onze gasten en evenementen - Vlaardingen Vandaag 1 maart
01-03-2019 om 19:01 uur | Vlaardingen Vandaag | Lara Lauwigi

Iets gemist in de uitzending of nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder de informatie van onze gasten en de bijbehorende evenementen!

 

Lied als ode aan heldinnen van de toekomst - Sanne Monster en Joyce van der Niet

Sanne en Joyce kwamen vandaag langs in de studio om te vertellen over hun lied 'De belofte van een vrouw'. Dit lied hebben zij speciaal geschreven als ode aan alle heldinnen van de toekomst. Normaal gesproken schrijven zij onder de noemer ‘Jouw Liedje’ persoonlijke liedjes voor besloten gelegenheden, maar voor het thema van de boekenweek én internationale vrouwendag hebben ze een uitzondering gemaakt. Speciaal voor ons speelden Sanne en Joyce al een stukje in de uitzending! Wil je het hele lied beluisteren of bekijken waar de Sanne en Joyce binnenkort spelen? Kijk dan op: http://www.jouwliedje.nl/

 

Informatiebijeenkomst geïnteresseerden taalvrijwilligers

Agnieszka van Maren kwam bij ons in de studio langs om te vertellen over het werk van de taalvrijwilligers in Vlaardingen. Binnenkort is er weer een vrijblijvende bijeenkomst voor mensen die graag taalvrijwilliger zouden willen worden. Op 11 maart om 15.00 uur is er weer een bijeenkomst in de bibliotheek aan de Waalstraat in Vlaardingen. Wil je graag een ander helpen, al ik het maar één uurtje in de week, kom dan naar deze informatiebijeenkomst! 

 

Terugblik tentoonstelling 'Familie' - Stedelijk Museum Schiedam

Cilia Batenburg heeft samen met ons terug gekeken op een succesvolle tentoonstelling 'Familie' in het Stedelijk Museum Schiedam. Komende zondag kan de tentoonstelling voor het laatst bewonderd worden en wordt tevens de winnaar van het Familierecept 2019 bekend gemaakt. Heb je de verschillende exposities nog niet kunnen bewonderen? Zorg er dan voor dat je dit weekend nog snel gaat!

 

Verken je lichaam en geest - Marijke Maree 

Benieuwd naar de praktijk van Marijke? Kijk op: https://nl-nl.facebook.com/Avoonan/

 

Nieuws en achtergronden uit Vlaardingen, Schiedam en Maassluis. Elke werkdag van 17:00 tot 19:00 uur te beluisteren op Omroep Vlaardingen.

 

Nieuwstips?

(010) 310 50 10

redactie@omroepvlaardingen.nl