Modern Talking & Thomas Anders in het Maandagavond Hitdossier!
25-02-2019 om 17:31 uur | De Maandagavond Show | Mark Verwiel

Vanavond schuift Yaël Pol bij De Maandagavond Show van Mark Verwiel aan, waar ze samen twee uur lang, zoals in die goeie ouwe "Studio 82" tijd, een special doen over één van de grootste (en foutste) popacts uit Duitsland: Modern Talking.
Reken er maar op dat de hits You Can Win If You Want, Geronimo's Caddilac en Atlantis Is Calling voorbij komen en dat er keihard meegezongen gaat worden! 😁

De Maandagavond Show is live te volgen van 19.00 tot 21.00 uur bij Omroep Vlaardingen via www.omroepvlaardingen.nl/live en 107.8FM.

Hét programma op Omroep Vlaardingen wat jouw portie muziek en informatie op de maandagavond levert.

 

Elke week tussen 19.00u en 21.00u staat Mark Verwiel voor je klaar met muziek uit de 70's en 80's, maar ook met muziek van nu. Aangevuld met muziekinformatie en Maxi Single van de week is het elke week weer een feest! Ook is er elk kwartaal een speciale vinylavond, met alleen maar muziek van vinyl!

 

Een greep uit de vaak gedraaide artiesten; ABBA, Simply Red, Level 42, Pet Shop Boys, Elbow, 5 Seconds of Summer, The Kik en Sade.

 

Elke vrijdagavond van 20:00u tot 21:00u kan je ook afstemmen op Omroep Vlaardingen. Dan presenteert Mark Verwiel; De Albumshow. Een uur lang genieten van een volledig album. Vaak van vinyl, en anders van de originele CD!