Teruglezen: informatie over al onze gasten en evenementen - Vlaardingen Vandaag 8 februari
08-02-2019 om 17:59 uur | Vlaardingen Vandaag | Lara Lauwigi

Iets gemist in de uitzending of nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder de informatie van onze gasten en de bijbehorende evenementen!

 

Daten met je hart - Stichting Jarige Job

Singles opgelet! Heb je geen zin om op Valentijnsdag alleen thuis te zitten én wil je je inzetten voor een goed doel? Kom dan op donderdagavond 14 februari naar de Van Nellefabriek in Rotterdam en help de stichting Jarige Job! Wil je bij dit speciale evenement aanwezig zijn en misschien wel de liefde van je leven ontmoeten? Meld je dan aan via: https://www.datenmetjehart.nl/

 

Project Familierecepten - Stedelijk Museum Schiedam

Alles is familie deze dagen in het Stedelijk Museum Schiedam! Morgen wordt er een heuse (gratis!) proeverij georganiseerd om er zo achter te komen welk familierecept niet alleen het lekkerst is, maar ook het mooiste verhaal heeft. Van 15.00 uur tot 17.00 uur kan je genieten van de meest smakelijke gerechten en je stem uitbrengen, zodat er bepaald wordt wie de winnaar van het Familierecept van Schiedam 2019 zal worden.

Vervolgens wordt er op 3 maart om 15.30 uur bekend gemaakt wie zich de winnaar van hét Schiedamse Familierecept van 2019 mag noemen en presenteert het Stedelijk Museum Schiedam de De Schiedamse Receptenkalender van 2019. 

Nieuws en achtergronden uit Vlaardingen, Schiedam en Maassluis. Elke werkdag van 17:00 tot 19:00 uur te beluisteren op Omroep Vlaardingen.

 

Nieuwstips?

(010) 310 50 10

redactie@omroepvlaardingen.nl