Het Maandagavond MEGA Hitdossier over Céline Dion
12-01-2019 om 15:46 uur | De Maandagavond Show | Mark Verwiel

The Power of Love (cover), It's All Coming Back To Me Now, That's The Way It Is en natuurlijk My Heart Will Go On. Zo maar een greep uit de vele hits die Céline Dion in haar, sinds 1988, succesvolle carrière heeft gemaakt.


Wat begon als een klein hitdossier groeide uit tot de grootste van de Maandagavond Show ooit! Met trots presenteer ik op maandag 14, 21 en 28 januari vanaf 20:30 het Mega Hitdossier over Céline Dion.


Over haar plotselinge deelname aan het Eurovisie in '88, haar doorbraakhit in '90, de vele awards, haar overleden man René die al vanaf de eerste dag haar manager was én de 26 albums die ze uitbracht.


Alle redenen om te luisteren! (of juist niet) De Maandagavond Show hoor je van 19:00 tot 21:00 op maandagavond, op jouw Omroep Vlaardingen.


© Foto: Yoshika Horita, 2018.

Hét programma op Omroep Vlaardingen wat jouw portie muziek en informatie op de maandagavond levert.

 

Elke week tussen 19.00u en 21.00u staat Mark Verwiel voor je klaar met muziek uit de 70's en 80's, maar ook met muziek van nu. Aangevuld met muziekinformatie en Maxi Single van de week is het elke week weer een feest! Ook is er elk kwartaal een speciale vinylavond, met alleen maar muziek van vinyl!

 

Een greep uit de vaak gedraaide artiesten; ABBA, Simply Red, Level 42, Pet Shop Boys, Elbow, 5 Seconds of Summer, The Kik en Sade.

 

Elke vrijdagavond van 20:00u tot 21:00u kan je ook afstemmen op Omroep Vlaardingen. Dan presenteert Mark Verwiel; De Albumshow. Een uur lang genieten van een volledig album. Vaak van vinyl, en anders van de originele CD!