EN VANAVOND......
21-11-2018 om 15:49 uur | JacquesFoyer | Jacques Nachtegaal

Vanavond, woensdag 21 november 2018, in JacquesFoyer om 21.00 uur muziek die te maken heeft met de tijd van het jaar de koude, de winter, de vos in mijn straat en wijk en eigenlijk allemaal songs die op een of andere manier met elkaar te maken hebben, zo zijn er vier duetten in de show maar ook momenten om even bij stil te staan. Wel theatertips maar geen gasten, tenzij er nog iemand komt aanwandelen op deze koude avond in november. Maar wees gerust de luisteraar kan lekker thuis bij de warme haard blijven zitten en met een warme chocomel, misschien zelfs met een scheutje van het een of ander er in, luister u naar Omroep Vlaardingen en JacquesFoyer weer boordevol lekkere muziek voor de late woensdag avond.

Helaas vanavond, 2 oktober 2019- 21:00 uur,  geen JacquesFoyer i.v.m. de nog steeds aanhoudende rugklachten, ik hoop er zo spoedig mogelijk weer te zijn.

Echter op- en of aanmerkingen, vragen, tips en verzoekjes om bepaalde cabaret scenes of bijzondere tracks kun je altijd sturen naar JacquesFoyer@outlook.com.