De Maandagavond Show gaat het vierde seizoen in!
23-11-2018 om 12:43 uur | De Maandagavond Show | Mark Verwiel

Op 23 November 2015 was de eerste uitzending van De Maandagavond Show. Nu 3 jaar later sta ik aan de start van een vierde seizoen van dit prachtige programma!


Traditie getrouw grijp ik een nieuw seizoen aan om een klein beetje te sleutelen aan het programma.


Zo verhuisd De Maandagavond Show top 15 vanaf 2019 naar de EERSTE week van de maand ipv de LAATSTE week, en wordt ook in een nieuw jasje gestoken. Zowel hier op Facebook, als op de radio.


De Maandagavond Vinylavond gaat vanaf nu (door de komst van de thuisstudio) écht van vinyl komen, en is in een nieuwer jasje gestoken. De eerste vernieuwde vinylavond hoor je 3 december.


Ook verdwijnt er een vast item vanaf de eerste dag. Het album van de maand sneuvelt als regelmatig terugkerend item. Hoe en waarom? Dat hoor je na de kick-off van het nieuwe seizoen, aankomende maandagavond 26 november. Gewoon tussen 19:00u en 21:00u, gewoon op jouw Omroep Vlaardingen.

Hét programma op Omroep Vlaardingen wat jouw portie muziek en informatie op de maandagavond levert.

 

Elke week tussen 19.00u en 21.00u staat Mark Verwiel voor je klaar met muziek uit de 70's en 80's, maar ook met muziek van nu. Aangevuld met muziekinformatie en Maxi Single van de week is het elke week weer een feest! Ook is er elk kwartaal een speciale vinylavond, met alleen maar muziek van vinyl!

 

Een greep uit de vaak gedraaide artiesten; ABBA, Simply Red, Level 42, Pet Shop Boys, Elbow, 5 Seconds of Summer, The Kik en Sade.

 

Elke vrijdagavond van 20:00u tot 21:00u kan je ook afstemmen op Omroep Vlaardingen. Dan presenteert Mark Verwiel; De Albumshow. Een uur lang genieten van een volledig album. Vaak van vinyl, en anders van de originele CD!