Teruglezen: informatie over al onze gasten en evenementen - Vlaardingen Vandaag 16 november
16-11-2018 om 19:00 uur | Vlaardingen Vandaag | Lara Lauwigi

Iets gemist in de uitzending of nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder de informatie van onze gasten en de bijbehorende evenementen!

 

Uitreiking historisch jaarboek 2018

Ted Hartman kwam bij ons in de studio langs om te vertellen over de 42e editie van het Historisch Jaarboek. In dit jaarboek, dat op 28 november a.s. wordt uitgereikt in de Windwijzer, staan kronieken van het jaar 1967 en 2017. Daarnaast staan er ook twee langere artikelen in waarin bij beide artikelen het ‘Hollandiagebouw’ een belangrijke rol speelt. 

 

Stichting On Steetsj - Peter Pan

Een groot deel van de cast en crew was vandaag in de studio om te vertellen over die nieuwe Musical Peter Pan! Kaartjes voor deze voorstelling met veel spektakel, zwaardgevechten en originele liedjes kunnen besteld worden via: https://stadsgehoorzaal.nl/

 

Lezing in de Watertoren

Op maandag 26 november a.s. organiseren de Vrienden van de Watertoren in Vlaardingen samen met het restaurant in de toren om 18.30 uur een avond over ‘Water in de klassieke muziek’. Voor slechts €29 kan je genieten van een driegangendiner inclusief lezing. Aanmelden kan via: vriendenvandewatertoren@gmail.com

 

Verken je lichaam en geest - special: gender transitie

In deze speciale en extra lange column van Verken je lichaam en geest vertelde Annatar openhartig over zijn transitie.

Nieuws en achtergronden uit Vlaardingen, Schiedam en Maassluis. Elke werkdag van 17:00 tot 18:00 uur te beluisteren op Omroep Vlaardingen, met de herhaling van 18.00 tot 19.00 uur.

 

Nieuwstips?

(010) 310 50 10

redactie@omroepvlaardingen.nl