Vlaardingen regenboogstad van start
31-08-2020 om 12:06 uur | Redactie

Onthulling van het winnende logo op het Stadsstrand

Op zaterdag 5 september wordt het logo van Vlaardingen Regenboogstad onthuld op het Vlaardingse Stadsstrand. Het logo is de grote winnaar van een ontwerpwedstrijd die eerder dit jaar gehouden is in de gemeente. Vanaf 19.00u zijn genodigden en nieuwsgierigen welkom.

 

Vlaardingen Regenboogstad
Jezelf zijn en houden van wie je wil: belangrijk, maar nog niet altijd vanzelfsprekend. Daarom is in 2019 het traject Vlaardingen Regenboogstad opgestart. Het gemeentelijke traject leunt op de pijlers ontmoeting, kennisdeling, informatie en ondersteuning en staat zo pal voor sociale acceptatie, veiligheid en emancipatie van alle genders en geaardheden.

In 2020 volgde een ontwerpstrijd voor een logo voor Vlaardingen Regenboogstad. De inzendingen waren talrijk, maar onlangs is er een logo uitgekozen dat dienst zal doen als officieel beeldmerk .

Op zaterdag 5 september wordt het logo onthuld tijdens een bescheiden ceremonie die plaats zal vinden op het Stadsstrand. Wethouder Jeugd, Zorg en Onderwijs Jacky Silo zal tevens het woord voeren. Genodigden en andere nieuwsgierigen zijn van harte uitgenodigd de samenkomst bij te wonen. Na afloop zal op het Stadsstrand het dj-team van Reis Door De Tijd tot in de latere uurtjes draaien.

 

Onthulling logo Vlaardingen Regenboogstad
Datum: zaterdag 5 september
Tijd: 19.00u tot 20.00u (met aansluitend Reis Door De Tijd)
Toegang gratis
Adres: Het Stadsstrand, (t.h.v.) Waterleidingstraat 4, Vlaardingen

 

Foto: Stockfoto van Sharon mcCutcheon