Omroep Vlaardingen komkommert vrolijk door
14-08-2020 om 16:35 uur | Redactie

Maar de komkommers kunnen getroffen worden door de bliksem later vandaag… Daarom wordt het Stadsstrand voor één keertje ingeruimd voor de Vulcaan Bierbrouwerij. In Komkommeren ontvangen Tjerk en Yke wethouder Bart Bikkers, wethouder van onder meer verkeer, sport en economische zaken. Verder ontvangen Tjerk en Yke Ron Meerhof. De Vlaardinger is voormalig journalist, op dit moment werkzaam als speechschrijver voor ministeries in Den Haag. Ook is hij de biograaf van Ivo Opstelten, wiens biografie vorig jaar uitkwam.


In het laatste uur van Komkommeren aandacht voor de liefde. De jonge dichteres Rosa Penning komt langs. Zij schreef een poëziebundel ‘Eed van de Oeverloze Rozen’. Saskia van Rij is ook nog jong en bracht eerder deze maand haar boek ‘De Mooiste Ster’ uit, een verhaal dat gaat over het jaar waarin zij haar moeder verloor en zelf moeder werd. Ook DWO en Michaël Gabriël schuiven aan. De Vlaardingse hiphoppers verwierven enige bekendheid met hun nummers eerder dit jaar.. De presentatie is in handen van Tjerk van der Ende en Yke Takens.
Komkommeren met Tjerk en Yke is tot en met eind augustus elke vrijdag te beluisteren van 17.00 tot 20.00 uur via 107.8 FM, www.omroepvlaardingen.nl of DAB+.