Komkommeren met Tjerk en Yke
06-08-2020 om 17:49 uur | Redactie

Omroep Vlaardingen komkommert vrolijk door. Wellicht dat door de hoge temperaturen de komkommers wat slap gaan worden… Aan de gasten op het Stadsstrand zal het in ieder geval niet liggen.

 

In Komkommeren ontvangen Tjerk en Yke vrijdag 7 augustus wethouder Jacky Silos. Silos is wethouder van onder meer zorg, jeugd en onderwijs. Verder ontvangen Tjerk en Yke MMA-vechter Costello van Steenis. De Vlaardinger vecht voor Bellator en is de coronacrisis doorgekomen dankzij een uitvlucht naar de plek waar hij opgroeide: de Spaanse kust. Verder is er aandacht voor Willy Atema, die met haar rubriek waarin Vlaardingers verhalen vertellen succesvol was tijdens de coronamaanden. En ze heeft goed nieuws. In het laatste uur is Daniël Gerritsen te gast. In 2018 deed hij mee als Lijst Gerritsen (met de ondertitel Vlaardingen Nederlands en Vrij) aan de Vlaardingse gemeenteraadsverkiezingen, maar wist geen zetel te bemachtigen. Verder is de politiek betrokkene vaak te vinden bij protesten en demonstraties en lijkt hij van plan om in de toekomst nog eens een poging te wagen om de politieke arena te betreden.

 

Gesprekken en spelletjes met de gasten worden afgewisseld met sfeerreportages op het strand. De presentatie is in handen van Tjerk van der Ende en Yke Takens.

Komkommeren met Tjerk en Yke is tot en met eind augustus elke vrijdag te beluisteren van 17.00 tot 20.00 uur via 107.8 FM, www.omroepvlaardingen.nl of DAB+.