Omroep Vlaardingen brengt hele zomer lang wekelijks nieuw programma vanaf het Stadsstrand
20-07-2020 om 14:43 uur | Redactie

Zes vrijdagen lang brengt Omroep Vlaardingen live-radio vanaf het Stadsstrand in Vlaardingen. Het strand aan de Nieuw Maas vormt het decor voor het nieuwe programma ‘Komkommeren met Tjerk en Yke’. Dit zomerse programma wordt elke vrijdag van 17.00 tot 20.00 uur uitgezonden.

 

Nu de schoolvakanties beginnen, geldt ook voor Omroep Vlaardingen min of meer een zomerstop. Reguliere programma’s als Vlaardingen Vandaag en Waterweg Wordt Wakker gaan er even tussenuit. Om goed te kunnen ‘overzomeren’ is er wel een nieuw programma, gepresenteerd door Tjerk van der Ende en Yke Takens. Hoe vergaat het Vlaardingen in komkommertijd? Het programma ‘Komkommeren met Tjerk en Yke’ heeft een losse en ontspannen sfeer, met een kleine actuele schwung. En een schaaltje komkommer op tafel mag uiteraard niet ontbreken. Elk uur staat een hoofdgast centraal. Dit zal een mix zijn van personen uit cultureel, politiek en actueel Vlaardingen. Een aantal gasten zijn bijvoorbeeld: evenementenorganisator Frank Tomeï, schrijver Ron Meerhof, voormalig kandidaat voor de gemeenteraad Daniël Gerritsen en burgemeester Bas Eenhoorn. De gesprekken met de hoofdgast wordt afgewisseld met reportages, locatie-interviews en spelletjes.

 

Komkommeren met Tjerk en Yke is vanaf vrijdag 24 juli zes weken lang van 17.00 tot 20.00 uur te beluisteren en te zien op Omroep Vlaardingen.