Getuigen gezocht van mishandeling Vlaardinger
04-02-2019 om 13:13 uur | Laatst gewijzigd: | Redactie

In de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 februari bracht een getuige rond 04.30 uur een gewonde 23-jarige Vlaardinger naar het politiebureau. De man bleek zijn kaak op twee plaatsen gebroken te hebben, twee gebroken tanden, en een scheur in zijn lip en wenkbrauw. Na berichtgeving hierover meldden drie 19-jarige plaatsgenoten zich. Zij zijn aangehouden.

 

De man is waarschijnlijk tussen 03.00 en 04.30 uur gewond geraakt op de Kornelis Speelmanstraat, vlak achter de studio van Omroep Vlaardingen. Hij was daar gekomen via de steeg tussen de Korte Hoogstraat en de Kornelis Speelmanstraat. Daar ontstond een handgemeen met een groepje jongemannen. Hij is toen strompelend verder gegaan in de richting van de Afrol waar hij door een voorbijganger werd gevonden en meegenomen naar het politiebureau. Vervolgens is hij door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

 

Aanhoudingen

Op Facebook en lokale media verscheen berichtgeving en een getuigenoproep, waarna drie Vlaardingers van 19 zich bij de politie meldden. Zij zijn aangehouden. Er wordt onderzocht wat er precies is gebeurd.

 

Getuigen gezocht
Daarvoor komt de politie graag nog in contact met getuigen of mensen die camerabeelden hebben waar het incident of de omgeving en mogelijke betrokken personen opstaan. Heeft u iets gezien of weet u meer? Neem contact op via 0900-8844, anoniem via M. 0800-7000 of via het digitale tipformulier. Daar kunt u ook beeldmateriaal uploaden.