Pokeren om lokale titel in het Prikkewater
01-02-2019 om 14:25 uur | Redactie

In het Partycentrum Prikkewater wordt op woensdag 6 februari het Vlaardings kampioenschap pokeren gehouden. De winnaar van deze lokale titelstrijd weet zich geplaatst voor de Open Nederlands Kampioenschap Poker. Niet alleen de winnaar plaatst zich voor de landelijke finale.

 

Aan de hand van het aantal deelnemers wordt bepaald hoeveel spelers zich direct kwalificeren voor de finale en hoeveel pokerspelers zich plaatsen voor de halve finales. In niet meer dan 150 locaties in Nederland wordt er om de titel gespeeld en naar verwachting doen er meer dan 10 duizend deelnemers mee. Het Open Nederlands Kampioenschap Poker is daarmee het grootste pokerkampioenschap van Nederland. Partycentrum Prikkewater wordt omgetoverd tot een ware pokerroom.

 

Tijdens de landelijke finale krijgen spelers de kans om een sponsorcontract te verdienen. De organisatie loopt rond om spelers te scouten die met Team ONK Poker mooie nationale en internationale toernooien kunnen spelen. Er kan ingeschreven worden via de website onkpoker.nl. Het inschrijfgeld bedraagt € 12.50. De titelstrijd in Vlaardingen begint om 19.00 uur.