Topartiest Bert Heerink op de koffie bij Omroep Vlaardingen
14-01-2019 om 21:11 uur | Laatst gewijzigd: | Redactie

Donderdagmorgen 17 januari weer een nieuwe uitzending bij Omroep Vlaardingen van het programma, Op de koffie bij Henk Koudijzer.

 

Deze uitzending zal niemand minder dan Frontman Bert Heerink van de hardrockband Vandenberg te gast zijn. Met deze band had hij twee wereldhits, Burning Heart en Different Worlds. Na de periode Vandenberg trad hij toe in de formatie Picture. Zeer bekend werd hij verder met het nummer, Julie  July, wat ook gebruikt werd in de bierreclame van Heineken.

 

In 2008 ontving Bert het lidmaatschap in de orde van Oranje Nassau als waardering en zijn inzet en prestaties in de popmuziek en zijn inzet voor KidsRights. Bert Heerink was ook de leadzanger van de formatie KayaK en toerde hij door het land met de Kapel van de koninklijke luchtmacht in de hoofdrol van ‘’Tommy’’ Ook werkt hij samen met Jan Akkerman aan het project, My Brainbox en is sinds 2012  de leadzanger van het Pink Floyd Project. In November 2016 start hij een nieuwe band onder de naam Royal Flush.

 

Natuurlijk veel aandacht voor zijn nieuw uitgebrachte dubbel LP  ‘’Officially (G)old’’ waar hij de muziek van zijn prachtige carrière overzicht laat horen. Extra uniek is dat hij in januari 2018 uit handen van burgemeester Annemiek Jetten van Vlaardingen een zesvoudige platina plaat ontving tijdens een optreden met Jan Akkerman in Vlaardingen. Vandaag 14 januari 2019 heeft Bert Heerink als eerste kunstenaar een prachtig werk, met als titel ‘’ It’s all in the game’’, hangen in de hogeschool Windesheim. Het werk is 2x2 meter, hier laat deze multigetalenteerde zanger/kunstenaar zien dat hij ontzettend goed in zijn vel zit.