Ger Vos te gast in het programma ''Op de koffie bij Henk Koudijzer''
23-10-2018 om 20:50 uur | Laatst gewijzigd: | Redactie

Donderdagmorgen 25 oktober van 11.00 tot 12.00 uur zal society zanger Ger Vos te gast zijn in het programma, ''Op de koffie bij Henk Koudijzer'' op Omroep Vlaardingen.

 

Ger was afgelopen zondag nog te gast in het programma Business Class van Harry Mens op RTL 7. Wij gaan het natuurlijk hebben over het uitverkochte concert dat Ger zal geven in het Nieuwe Luxor Theater Rotterdam op 26 november.

 

Ger Vos is zeker geen standaard zanger, voornamelijk is hij te vinden in de meest mondaine badplaatsen aan de Spaanse en Franse kusten en ook in Azië. Waar hij voor de vermogende zakenmensen zijn zangkunsten laat horen. Ger Vos is één van de oprichters van de kennissenclub waar grote namen participeren zoals, Schmidt Zeevis, Auto Wust b.v. en Tieleman keukens Deze ondernemers zijn tevens ook sponsoren van de Ger Vos in concert  Feeling Good Tour 2018, een jaarlijkse happening (editie 7) waar ook 600  eenzame ouderen worden opgehaald en teruggebracht om dit prachtige concert bij te wonen, wat normaal niet mogelijk is voor deze gouden generatie. Een geweldig podium vullend orkest zal Ger begeleiden. Na afloop natuurlijk weer de beroemde afterparty, wat inmiddels een begrip is geworden.