Vernieuwde programmering Omroep Vlaardingen
26-08-2018 om 12:18 uur | Laatst gewijzigd: | Redactie

Hoewel veel programma's onveranderd blijven, zijn er vanaf maandag 27 augustus enkele wijzigingen in de programmering van Omroep Vlaardingen. Waterweg Wordt Wakker begint een uurtje eerder en Vlaardingen Vandaag krijgt er een nieuwe presentator bij.

 

"Waarom om 7.00 uur beginnen, als je ook om 6.00 uur de Vlaardingers al wakker kunt maken?", zal Aad van der Steen gedacht hebben deze zomer. Het hele team van Waterweg Wordt Wakker is daarom al vanaf 6.00 uur beluisteren via 107.8 FM, de app en onze site. Ook andere collega's zoals bijvoorbeeld At, Caroline, Henk en Bo zijn deze week weer terug op de radio.

 

Vera Kalf nieuwe presentator Vlaardingen Vandaag

Met trots verwelkomen wij Vera Kalf bij het team van Omroep Vlaardingen. Vera gaat aan de slag als presentatrice van Vlaardingen Vandaag tussen 17.00 en 19.00 uur. "Tot maart jl. ben ik met veel plezier 20 jaar actief geweest in de lokale politiek, 8 jaar als bestuurslid en 12 jaar in de gemeenteraad. (...) Die kennis zet ik graag in om aan de luisteraars de ontwikkelingen in de Vlaardingse politiek zo eenvoudig mogelijk en neutraal toe te lichten", aldus Vera Kalf.

 

Zomerterras

We kunnen terugkijken op een van de warmste zomers aller tijden, waarin veel collega's hebben genoten van een welverdiende vakantie. Ondanks de zomerperiode was Omroep Vlaardingen ook dit jaar aanwezig bij het Zomerterras. Drie weekenden lang hebben we een sfeerverslag gedaan vanuit het Oranjepark. Alle uitzendingen zijn terug te luisteren via 'Radio gemist' op onze website.

 

Zomerterras 2018: AFTERMOVIE

Hier is-ie: de officiële aftermovie van het Zomerterras! Het was GEWELDIG! Bekijk de video.

Geplaatst door Omroep Vlaardingen op Zondag 26 augustus 2018