Juf Lize uit Vlaardingen populairste juf van Zuid-Holland
12-07-2018 om 15:43 uur | Laatst gewijzigd: | Redactie

Juf Lize, die lesgeeft aan groep 7b op basisschool IKC VanKampen, mag vanaf vandaag de populairste juf van de provincie genoemd worden. De afgelopen weken konden ouders en leerlingen hun favoriete juf of meester nomineren voor deze titel. Lize van Spronsen uit Vlaardingen kreeg de meeste stemmen uit Zuid-Holland en werd vandaag verrast met een bos bloemen.

 

Onverwacht bezoek voor groep 7b van basisschool IKC VanKampen tijdens de laatste schoolweek van het jaar. Vanmiddag werd juf Lize door Fleurop-bloemist Jac Verkuil verrast met een gigantische bos bloemen.

 

Bedankt, juf!
Vanaf 20 juni konden ouders en leerlingen via de website van Fleurop stemmen op hun favoriete juf of meester. Er zijn duizenden aanmeldingen binnen gekomen.

Jeroen de Zwart, algemeen directeur van Fleurop, laat weten: “Leraren zijn ontzettend belangrijk. Ze steunen je bij de opvoeding van je kind. Samen met ouders leggen ze de basis voor de toekomst. Via onze ‘Bedankt dat je me hebt laten groeien’-campagne wilden we aandacht vragen voor deze beroepsgroep en ouders inspireren om hen tijdens de laatste schoolweek te bedanken.”