Dierenverzorging Vlaardingen en Trust Safety NL zijn een inzamelingsactie gestart
26-06-2018 om 07:27 uur | Redactie

Een gespecialiseerd opruimbedrijf is steeds bezig de olie uit het water te halen. Maar het kan nog dagen duren voordat alles is opgeruimd, denkt een woordvoerder van veiligheidsregio Rijnmond. Het grootste deel van de commerciële scheepvaart kon het hele weekeinde doorgang vinden. Sommige jachthavens werden afgesloten.

Intussen zijn honderden zwanen, meeuwen en aalscholvers besmeurd geraakt met de brandstof. Tientallen medewerkers en vrijwilligers van de dierenambulance en andere dierenwelzijnsorganisaties waren zondag in de weer om de dieren te vangen. 

 

Dierenverzorging Vlaardingen en Trust Safety NL hebben de handen ineen geslagen en zijn een inzamelingsactie gestart. Iedere donatie is welkom in de vorm van geld of goederen, neem bij goederen altijd even contact op of hou goed in de gaten welke spullen de hulpverleners nodig hebben. Momenteel zijn er heel veel grote kratten (minimaal 50 liter) nodig voor het vervoer van de zwanen, let op: deze kratten moeten groter zijn dan een boodschappenkrat (boodschappenkratten zijn helaas te klein).

 

U kunt uw donatie doen op volgend rekeningnummer:
Dierenverzorging Vlaardingen NL73 RABO 0320858057 Onder de vermelding van NLMP.