Iedereen welkom op open dag scoutcentrum Vlaardingen
24-05-2018 om 21:29 uur | Redactie

De scouting van Vlaardingen organiseert op zaterdag 26 mei een open dag. Iedereen tussen vijf en zeventien jaar oud is van harte uitgenodigd om tussen 13:30 uur en 16:00 uur op het huidige scoutcentrum aan de Broekpolderweg om te komen kijken.


Alle leeftijdsgroepen van de scouting zijn aanwezig op de open dag. “Je kunt gewoon binnenwandelen, en dan heb je zelf de keuze of je mee wil doen of toe wilt kijken. Er zijn voldoende activiteiten georganiseerd. Het is leuk om te kijken bij verschillende groepen, om te zien wat jou het meest aanspreekt. Elke groep heeft zijn eigen sfeer en cultuur,” vertelt Peter Korpel, voorzitter van de scouting, aan actualiteitenprogramma Vlaardingen Vandaag.

Voorbereidingen verbouwing
Ook wordt er van de gelegenheid gebruik gemaakt om een informatiemiddag te organiseren. De scouting is volop bezig met de voorbereidingen van de bouw van het nieuwe scoutcentrum. In het Hopman Smelikhuis zal een presentatie worden gegeven over de voortgang van de definitieve ontwerpen. “Dit doen wij voor omwonenden, ouders en andere belangstellers. Zij kunnen op deze manier kennis maken met de huidige staat van ons prachtige ‘burgerinitiatief’, zoals ik het bijna zou noemen. Hier willen we Vlaardingen mee verrijken.”