Alle berichten van Gierend het weekend uit

Vincent Pronk

Gierend het weekend uit op zondagavond

De laatste uurtjes van het weekend vier je met Omroep Vlaardingen! Vincent en Olaf zorgen ervoor dat je tussen 19.00 en 21.00 uur GIEREND het weekend uit gaat. Luister mee via 107.8 FM of kijk mee via http://www.omroepvlaardingen.nl/live/

 

Vincent Pronk

Zondagavond = radio avond!

Laat de televisie vanavond lekker uitstaan en zet de radio aan op Omroep Vlaardingen. Vincent Pronk is vanaf 19.00 uur te beluisteren (en te zien) op onze livestream.

 

Vanavond gaat het in de uitzending van 'Gierend het weekend uit' onder andere over de Dag van de Roodharigen. Verder start morgen het Nationale Schoolontbijt. Wat krijgen de kinderen allemaal te eten? En natuurlijk hoor je allerlei ander interessant nieuws uit Vlaardingen en omgeving.

 

Luister mee tussen 19.00 en 21.00 uur naar Vincent Pronk met Gierend het weekend uit via 107.8 FM of via onze kijk live pagina.

 

Kijk en luister live naar Omroep Vlaardingen:

 

Vincent Pronk

Vanaf 19:00 uur: Gierend de vakantie uit

Voor het midden en zuiden van het land zit de herfstvakantie er alweer op. Het was een week die heerlijk begon met temperaturen van 25 graden, maar uiteindelijk eindigen we de week met een graad of 13. Morgen beginnen de scholen weer, maar voor die tijd gaan we eerst nog GIEREND de vakantie uit!

 

Vincent en Olaf zijn vanavond van 19:00 tot 21:00 uur weer te beluisteren via 107.8 FM. Meekijken kan vanaf 19:00 uur via www.omroepvlaardingen.nl/live/

 

Vincent Pronk

De eerste van de maand!

Een nieuwe maand... een nieuwe zondag... en dus ook een nieuwe aflevering met Vincent en Olaf! Vanavond gaan we gierend het weekend uit, van 19:00 tot 21:00 uur op Omroep Vlaardingen. Geen regels, geen gedoe, gewoon lekkere muziek en slap gelul. Vanaf 19:00 uur kun je live meekijken in de studio via http://www.omroepvlaardingen.nl/live/

Vincent Pronk

Mike Bos stopt met de zondagavond

Sidekick Mike Bos stopt met het radioprogramma Gierend het weekend uit. Door een volle agenda, gevuld met werk, school en hobby's, is het radioprogramma op zondagavond moeilijk te combineren. Uiteraard blijft Mike te horen bij Omroep Vlaardingen, op maandag met School's Out en in het weekend bij Waterweg Sport. We bedanken Mike voor de wekelijkse medewerking en gezelligheid. Vincent en Olaf (... en soms Bo) blijven te horen op zondagavond van 19:00 tot 21:00 uur.

Uitzending zondag 26 februari

Morgenavond zijn we er weer, helaas zonder Claudia, maar we hebben natuurlijk waardige vervanging gevonden in Rick Penders, Jessy Zwanenburg en Bo Dortland. Vanaf 19.00 uur zijn we weer van de partij, luisteren dus!

Uitzending aanstaande zondag

Zondag zenden wij weer uit. Dat doen we deze keer niet alleen, maar met gast Ruben van Haften.

Gierend het weekend uit

Elke zondagavond van 19:00 tot 21:00 uur gaan Vincent Pronk en Olaf Notenboom (... en soms Bo Dortland) gierend het weekend uit. Luister mee via de website of via 107.8 FM