Little Fictions van Elbow is Album van de Maand
06-03-2017 om 20:35 uur | De Maandagavond Show | Mark Verwiel

De album hoes is net zo mooi als het album zelf! Album van de Maand voor De Maandagavond Show in Maart is het album Little Fictions van Elbow!


Op 3 Februari lag er een prachtige vinylplaat in de brievenbus, Little Fictions, het nieuwste album van Elbow. Het is het eerste album in 15 jaar zonder vaste drummer, omdat die vorig jaar uit de band stapte om meer tijd in zijn drumschool te kunnen steken. Album uitgebracht onder het label Polydor. Het typische geluid van Elbow, met de strijkers, de bombastische klanken en natuurlijk de leadvocals van Guy Garvey is ook deze Elbow plaat een klassieker!

Hét programma op Omroep Vlaardingen wat jouw portie muziek en informatie op de maandagavond levert.

 

Elke week tussen 19.00u en 21.00u staat Mark Verwiel voor je klaar met muziek uit de 70's en 80's, maar ook met muziek van nu. Aangevuld met muziekinformatie, een album van de maand en Maxi Single van de week is het elke week weer een feest! Ook is er elk kwartaal een speciale vinylavond, met alleen maar muziek van vinyl!

 

Een greep uit de vaak gedraaide artiesten; ABBA, Simply Red, Level 42, Pet Shop Boys, Elbow, 5 Seconds of Summer, The Kik en Sade.