Uitzending woensdag 1 november 2017
29-10-2017 om 22:15 uur | For the Sake of the Song | Leo Kattestaart

De uitzending van 1 november zal geheel in het teken staan van de 20ste (jubileum!) editie van het Take Root- festival in de Oosterpoort, Groningen, zaterdag 4 november aanstaande! Vanaf 15.45 uur die dag een geweldige line-up met o.a. Jason Isbell, Margo Price, The Secret Sisters e.v.a.

Vandaar dus muziek van de volledige line- up vanavond bij For The Sake, dit aangevuld met 4 songs van artiesten die ook ooit op een van de vele podia van dit toonaangevende festival furore maakten, zoals o.a. Jimmy LaFave.

For The Sake Of The Song, elke woensdagavond bij Omroep Vlaardingen van 19.00 uur tot 21.00 uur; live. FM 107.8 (regio Vlaardingen) en/of via internet www.omroepvlaardingen.nl

Gestart in januari 2010, indertijd slechts één uurtje én onder de naam “From Austin & Everywhere”. Vaker niet live, dan wel. Vanaf maart 2015 de naam én het format gewijzigd; ook van één naar twee uur. Vrijwel  altijd live. Eveneens vaak met gasten of gast (mede) presentatoren. Die gasten, muzikanten (al dan niet uit Vlaardingen) en/of muziek- liefhebbers, ze geven net weer die andere inkijk op de muziek bij “For The Sake Of The Song”. Over de muziek gesproken:  -roots, (country)rock; southern- rock, folk, singer-songwriters, maar ook (oude) soul en blues, het komt allemaal voorbij en is bovenal nog maar weinig op de landelijke ‘schreeuwzenders’ te horen. Wèl bij Omroep Vlaardingen dus, bij o.a. ‘For The Sake’. Americana, en dus de vele stijlen die onder deze noemer zijn te rangschikken, rules! Ook geregeld aandacht voor concerten in de regio en daarbuiten, een blik op de charts (kwaliteitscharts én derhalve niet die gevuld worden met commerciële pulp, troep), en indien er gasten zijn: de (achter)grond verhalen die immer bij muziek te vertellen zijn.