Rio (heruitgave) Album van de Maand Juni!
12-06-2017 om 19:23 uur | De Maandagavond Show | Mark Verwiel

Het nieuwe Album van de Maand van de Maandagavond Show is bekend!

 

Tot het einde van Juni is het de Special Edition van Rio van Duran Duran het nieuwe Album van de Maand, en hoor je elke maandag om 19.20 een nummer van het album!

 

Op 10 Mei 1982 bracht Duran Duran hun tweede album uit. Het opnemen van het complete album duurde maar 2 maanden. In Mei van dit jaar vierde Duran Duran met onderandere een reportage hun 35 jarig jubileum van hun eerste hit album wat maarliefst 129 weken lang in de Britse Album Lijsten stond.


In 2014 brachten de heren een Special Edition heruitgave uit van het album, en die heruitgave is vanwege het 35 jarig jubileum Album van de Maand

Hét programma op Omroep Vlaardingen wat jouw portie muziek en informatie op de maandagavond levert.

 

Elke week tussen 19.00u en 21.00u staat Mark Verwiel voor je klaar met muziek uit de 70's en 80's, maar ook met muziek van nu. Aangevuld met muziekinformatie, een album van de maand en Maxi Single van de week is het elke week weer een feest! Ook is er elk kwartaal een speciale vinylavond, met alleen maar muziek van vinyl!

 

Een greep uit de vaak gedraaide artiesten; ABBA, Simply Red, Level 42, Pet Shop Boys, Elbow, 5 Seconds of Summer, The Kik en Sade.